Hypnotherapie

Met hypnose therapie neem ik je mee naar dat deel van het brein waar veranderingen plaats kunnen vinden, het onderbewustzijn.

Het onderbewustzijn is geweldig om mee te werken, het kent namelijk geen JA-maar. Het onderbewustzijn kent een ja en geen nee en een volmondig ja als het in de gaten heeft dat wat we willen veranderen, aanpakken, en wat het beste voor ons is. Zo kunnen we loskomen van angst, pijn, verdriet en de emotie die vastgeplakt zit aan een trauma.

Iedereen maakt dagelijks tranceachtige toestanden mee, ergens helemaal in verdiept zijn. Bij hypnotherapie wordt de trance opgeroepen voor een bepaald doel. De hypnose is dus geen doel op zich, het doel is de therapeutische begeleiding die wordt aangeboden.

De keuze van de behandeling hangt samen met het doel van de behandeling en met de hulpvraag van de cliënt.

Hypnotherapie kan worden ingezet bij zowel lichamelijke, psychische als emotionele klachten met als doel deze te verminderen of op te lossen. Maar ook bij verbeteren en versterken van prestaties, van gevoelens of ervaring. Deze processen, herinneringen en gevoelens helpen de cliënt zijn probleem of conflict te begrijpen en op te lossen.

Een hypnose sessie is geweldig om te mogen ervaren en heerlijk om te mogen ontvangen. Ligt eraan waar jij nog aan wil werken, en of jij bereid bent om naar binnen te kijken.

Vraagstukken die ik behandel in mijn praktijk zijn:

 • Angsten
 • Fobiën
 • Trauma verwerking
 • Slaapproblemen zoals nachtmerries
 • Stress gerelateerde klachten
 • Pijnbeheersing en Pijnklachten
 • Klachten van psychische aard
 • Verslavingen (eten, roken, alcohol, drugs) virtuele maagband plaatsen bijvoorbeeld. Stoppen met Roken.
 • Werken met het Innerlijk kind
 • Regressie Therapie
 • RDI ( gerelateerd aan EMDR )
 • Trauma Therapie
 • Parts Therapie

Buiten mijn HBO opleiding Hypnotherapie en coaching, heb ik in 2020 ook een Masterclass gevolgd om nog meer te verdiepen en te specialiseren. Als Hypnotherapeut en coach ga ik graag doelgericht samen werken aan jouw hulpvraag.

Daarom is het belangrijk dat als jij de eerste stap naar verandering hebt genomen, eerst een intake gesprek inpland om samen te bespreken wat de mogelijkheden bij mij zijn. Hoeveel sessie´s heb je nodig? Dat hangt af van de ernst van je klacht/hulpvraag. Soms heeft iemand na 1 sessie al zoveel duidelijkheid en transformatie meegemaakt, dat 1 sessie al genoeg kan zijn. Ligt eraan wat er speelt en hoe jij reageert op een sessie.


Een Hypno sessie is een geweldige manier om snel emoties te transformeren naar vrijheid.

Wat kost Hypnotherapie?

 

Op dit moment heb ik een stop op aanvraag voor privé sessies of hypnotherapie. Wel zijn er heel veel mogelijkheden op het Centrum om prachtige mooie verdiepings ochtenden te volgen dmv een workshop of korte training. Verandering begint bij jouw bewustwording en hoe jij hiermee om gaat. VERANDERING IS ALTIJD MOGELIJK. De vraag aan jezelf? Durf ik daadwerkelijk te veranderen en kan ik een confrontatie aan? 

Meer info over trainingen of workshops staat bij nieuws. Je bent van harte welkom 

 

Yoga en Pilates Body & Mind

Heezerweg 2
6029 PP Sterksel
Tel. 06 - 53 83 61 70
info@bodyandmindsterksel.nl

CAT-Therapeut

Yoga en Pilates Body & Mind staat ingeschreven bij beroepsvereniging CAT- Collectief Alternatieve Therapeuten. CAT-Therapeut nr: CL3923200820

CAT 2023
GAT 2023
CAT 2023
GAT 2023

beeldmerk