INSCHRIJFFORMULIER

Lidmaatschap Yoga en Pilates Centrum Body & Mind


Hierbij vind je een toelichting op de prijzen van onze yoga lidmaatschappen en strippenkaarten:

  • Yoga 1 maand abonnement 1 keer per week: Dit lidmaatschap kost €44,- per maand, wat neerkomt op €11,- per les. Elke maand kijk ik hoeveel weken er in die maand vallen en pas ik het lesrooster daarop aan. Zo weet iedereen wat de maandelijkse kosten zijn en wanneer er gefactureerd wordt. We brengen alleen kosten in rekening als het centrum geopend is. Tijdens schoolvakanties en de zomerperiode is het centrum gesloten en worden er geen kosten in rekening gebracht. Als je een les mist vanwege ziekte of vakantie, mag je deze altijd inhalen.
  • Yoga 1 maand abonnement 2x per week: Dit lidmaatschap kost €65,- per maand. Ook hier pas ik het lesrooster maandelijks aan op basis van het aantal weken dat het centrum geopend is. Het aantal lessen kan dus per maand verschillen, maar dit kun je altijd gemakkelijk terugvinden op het lesrooster.
  • Losse les: Het is ook mogelijk om losse lessen te volgen. Een losse les kost €15,- per keer.
  • Strippenkaarten: Voor mensen die niet vaak kunnen langskomen, bieden we strippenkaarten aan. We hebben een 10-strippenkaart die €150,- kost en 1 jaar geldig is, en een 5-strippenkaart die €75,- kost en 6 maanden geldig is.

Na het volledig invullen en ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart u zich akkoord met de Algemene Voorwaarden en huisregels van Yoga en Pilates Centrum Body & Mind Sterksel. Daarnaast verklaart u zich akkoord met de privacyverklaring van Yoga en Pilates Centrum Body & Mind Sterksel.

Bij Yoga en Pilates Centrum Body & Mind worden de lesgelden per maand gefactureerd, waarbij het aantal weken dat het centrum geopend is in die maand wordt meegenomen. Dit abonnement kan eenvoudig worden betaald via een factuur die je in de eerste week van een nieuwe kalendermaand per e-mail ontvangt. Houd er rekening mee dat het abonnement op tijd moet worden opgezegd en dat alle bedragen inclusief BTW zijn. Let op: het lesgeld wordt nooit gerestitueerd en het lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar. Houd er ook rekening mee dat Yoga en Pilates Centrum Body & Mind niet aansprakelijk is voor ongevallen en/of blessures die tijdens de lessen ontstaan, en dat het centrum niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van eigendommen.

Yoga en Pilates Body & Mind

Heezerweg 2
6029 PP Sterksel
Tel. 06 - 53 83 61 70
info@bodyandmindsterksel.nl

CAT-Therapeut

Yoga en Pilates Body & Mind staat ingeschreven bij beroepsvereniging CAT- Collectief Alternatieve Therapeuten. CAT-Therapeut nr: CL3923200820

CAT 2023
GAT 2023
CAT 2023
GAT 2023

beeldmerk