Workshops / nieuws

Workshops / nieuws

 

 Kerstvakantie: maandag 26 december t/m dinsdag 3 januari. Vanaf woensdag 4 januari 2023 gaan alle groepslessen weer van start. 

 

 

 

 

Nieuws wat betreft bijscholing/ opleiding:

Vanaf 14 januari 2023 ga ik een opleiding volgen in Turnhout. Aerial Yoga !!

Aerial yoga is een vorm van yoga waarbij je oefeningen doet met een doek/hangmat die in de lucht hangt. Het doek ondersteunt, vermindert de druk in je wervelkolom en haalt de spanning uit je nek en schouders. In maart ben ik uiteindelijk klaar met de opleiding en dan gaan we eerst in het voorjaar een mega verbouwing realiseren op de zolder in ons centrum. Er komt een 2de yoga studio op zolder, en dat wordt een prachtig mooie grote ruimte die voornamelijk gebruikt gaat worden voor Aerial Yoga. In een workshop ga ik Aerial yoga dan aanbieden. Een geweldige aanvulling en zeker een leuke kennismaking in een workshop om Aerial yoga eens uit te proberen.  Heel veel zin in🙏

 

 

WORKSHOP NIEUWS:

 Er is ontzettend veel behoefte aan verstilling en leren om te ontspannen. Uit je hoofd naar je hart noem ik mijn bijzondere sessies. Leren om dmv meditatie en verstilling accepteren dat alles wat voorbij komt in je hoofd en lijf, via focussing en Mindfullness, met aandacht er gewoon mag zijn wat jij opmerkt.

Een heerlijke sessie op zondag ochtend. Meditatie dmv begeleiding naar een ontspanning voor zowel je fysieke lichaam als voor je mentale gezondheid. Kortom een bijzondere ochtend en een heerlijk cadeau aan jezelf.

 

Wanneer: Zondag 11 december vanaf 10:00 uur tot 12:00 uur 

  • Op deze magische ochtend gaan we samen dmv meditatie en Mindfullness verstillen. En natuurlijk heerlijk ontspannen - ontstressen. 
  • Ontspanning, rust en verstilling staat deze ochtend centraal. 
  • Kosten investering:  €30,-  incl koffie/thee en iets lekkers erbij
  • Voel je welkom en genieten op deze ochtend. 
  • Wat neem je mee: een heerlijk fijn warm dekentje van thuis en warme sokken.
  • Docent: Danielle Pasveer 
  • Opgeven via email of reserveer je plek via het rooster. ( nog maar 3 plaatsen beschikbaar ).

 

 

Aan tafel beginnen we vaak eerst met thee en een mooi gesprek. Daarna gaan we starten met een les of workshop.

 

 

Yoga en Pilates Body & Mind

Heezerweg 2
6029 PP Sterksel
Tel. 06 - 53 83 61 70
info@bodyandmindsterksel.nl

CAT-Therapeut

Yoga en Pilates Body & Mind staat ingeschreven bij beroepsvereniging CAT- Collectief Alternatieve Therapeuten. CAT-Therapeut nr: CL3923200820

CAT 2022
GAT 2022
CAT 2022
GAT 2022

beeldmerk