Graag wil ik mezelf even voorstellen

Mijn naam is Daniëlle Pasveer

Mijn naam is Danielle Pasveer, geboren in Eindhoven (15-11-1972) en woonachtig in Heeze. Ik ben moeder van 2 prachtige zonen en ben getrouwd met Ben Pasveer.

Op 30-10-2016 ben ik officieel begonnen en opende ik mijn Yoga Studio. Jaren later, mooi in ontwikkeling zowel als persoon, als zakelijk gezien een prachtig mooi praktijk voor Mentale en Fysieke ondersteuning. In 2016 begon mijn avontuur in de Kapelstraat. Daarna eventjes in T Perron. Uiteindelijk aan huis een prachtige mooie privé ruimte waar ik ruim 4 jaar werkzaam ben geweest. Vanaf maandag 4 juli officieel werkzaam in mijn prachtige pand in Sterksel. 

Vanuit mijn eigen ervaringen, en ontwikkelingen in de loop der jaren, is mijn werk, mijn passie mooi gegroeid en mag ik vandaag de dag vele mensen in mijn Praktijk/studio begeleiden en ondersteunen. Ben geen zweverig persoon maar ben wel spiritueel en mag dan ook mijn sessies wel bemerken, dat ze zeker bijdragen in een mooi transformatieproces wat soms voor iemand heel heftig kan zijn. De afgelopen jaren heb ik heel veel aan mijn specialisatie´s gewerkt. ( in april en mei 2022 een specialisatie Yin Yoga afgerond ).

Studie massage/energetisch. Masterclass trainingen gevolgd voor meer ontwikkeling en een studie Aromatherapie. Mijn laatste studie was een HBO opleiding Hypnotherapie en coaching voor nog meer verdieping. 

Als Hypnotherapeut ga ik doelgericht met je aan de slag, om samen te werken aan jouw hulpvraag.

Voel je welkom en vind je het spannend, mag je altijd eerst een intake gesprek vrijblijvend aanvragen.

Yoga en Pilates Body & Mind

Heezerweg 2
6029 PP Sterksel
Tel. 06 - 53 83 61 70
info@bodyandmindsterksel.nl

CAT-Therapeut

Yoga en Pilates Body & Mind staat ingeschreven bij beroepsvereniging CAT- Collectief Alternatieve Therapeuten. CAT-Therapeut nr: CL3923200820

CAT 2022
GAT 2022
CAT 2022
GAT 2022

beeldmerk