Graag wil ik mezelf even voorstellen

Mijn naam is Daniëlle Pasveer

Mijn naam is Danielle Pasveer, geboren in Eindhoven en woonachtig in Heeze. Ik ben moeder van 2 prachtige zonen en ben getrouwd met Ben Pasveer.

Op 30-10-2016 ben ik officieel begonnen en opende ik mijn Yoga Studio. Jaren later, mooi in ontwikkeling zowel als persoon, als zakelijk gezien een prachtig mooi praktijk voor Mentale en Fysieke ondersteuning. In 2016 begon mijn avontuur in de Kapelstraat. Daarna eventjes in T Perron. Uiteindelijk aan huis een prachtige mooie privé ruimte waar ik ruim 4 jaar werkzaam ben geweest. Vanaf maandag 4 juli (2022) officieel werkzaam in ons prachtige pand in Sterksel. 

Mijn zoektocht begon bijna 25 jaar geleden op een sportcentrum. Werkzaam als sportinstructrice gaf ik fulltime les, en zo ontstond ook uiteindelijk mijn liefde voor Yoga en Pilates. Poweryoga en okido yoga die ik in Antwerpen had gevolgd, en vele studie's daarna ontstond er een prachtige mooie combinatie les en ontwikkeling die vandaag de dag nog steeds mooi door mag gaan.

Vanuit mijn eigen ervaringen, en ontwikkelingen in de loop der jaren, is mijn werk, mijn passie mooi gegroeid en mag ik vandaag de dag vele mensen op ons Centrum begeleiden en ondersteunen. Ben geen zweverig persoon maar ben wel spiritueel en mag dan ook mijn sessies wel bemerken, dat ze zeker bijdragen in een mooi transformatieproces wat soms voor iemand heel heftig kan zijn. De afgelopen jaren heb ik heel veel aan mijn specialisatie´s gewerkt. ( in april en mei 2022 een specialisatie Yin Yoga afgerond ). In febr 2022 afgestudeerd hypnotherapeut/ coach. Een nieuwe uitdaging begon ik in januari 2023 met een Aerial yoga training/opleiding. Een opleiding ( inmiddels afgerond ) voor meer uitbreiding. Een nieuwe les op zaterdag morgen met de yoga doeken. Geweldige aanvulling en uitbreiding om samen te werken met een yoga doek. Relax en Recharging ( leren om te ontspannen en zeker in een doek je even afsluiten van de wereld ).

Studie massage/energetisch. Masterclass trainingen gevolgd voor meer ontwikkeling en een studie Aromatherapie. Mijn laatste studie was een HBO opleiding Hypnotherapie en coaching.

 

Voel je welkom en beleef de verbinding en prachtige groepen op ons centrum om samen te leren bewuster te zijn.

Yoga en Pilates Body & Mind

Heezerweg 2
6029 PP Sterksel
Tel. 06 - 53 83 61 70
info@bodyandmindsterksel.nl

CAT-Therapeut

Yoga en Pilates Body & Mind staat ingeschreven bij beroepsvereniging CAT- Collectief Alternatieve Therapeuten. CAT-Therapeut nr: CL3923200820

CAT 2023
GAT 2023
CAT 2023
GAT 2023

beeldmerk