Yoga Groepslessen: Een Nieuw Begin

Mindfull Yoga groepslessen bij Yoga en Pilates Centrum Body & Mind. Groepslessen met veel inhoud en zorg ik persoonlijk voor healing en verbinding die kunnen ontstaan in een les. Alle groepslessen zijn iedere week anders en werken we elke maand aan een thema, waarbij ik alles aanpas aan dat thema. Iedereen kan deelnemen aan de groepslessen. Ook heel belangrijk om te vermelden: Alle groepslessen zijn kleinschalig en wordt er met max. 8 personen gewerkt. Genoeg ruimte voor aandacht en verbinding. Ben jij op zoek naar een Nieuw Begin? Vraag dan een gratis proefles aan. 

 

 

Mijn Mindfull yoga die ik jaren geleden introduceerde was een eigen ontwikkeling van de afgelopen 20 jaar ervaring. Ervaring en vele studie's  en Opleidingen, ben ik uiteindelijk mijn eigen yoga lessen en styl gaan ontwikkelen. Mijn sport achtergrond zorgt ook voor de nodige uitdaging en zeker bij de combinatie lessen yoga/pilates die uniek zijn, en geweldig in balans er voor zorgen dat jij iedere week een andere les mag ervaren. Wil je geen yoga ervaren maar een sportieve les waarbij pilates centraal staat, en dat gecombineerd met sportieve oefeningen? Is mijn unieke combinatie les pilates body flow echt iets voor jou. Natuurlijk sluit ik alle lessen af met meditatie en ontspanning. 

Elke maand een ander Thema en werken we samen aan dat thema. JIJ staat centraal en zeker in een klein groepje ontstaat er nog meer verbinding. Samen werken aan jouw balans.

 

Op vrijdag morgen 11:00 uur kun je in een heerlijke specifieke Yin Yoga les, werken aan je verstilling en balans. Fysiek voel je je bindweefsel en mentaal kom je in een verstilling en zorgt soms voor uitdaging. Een heerlijke les met veel inhoud en ruimte voor ontspanning ( dit uur zit vol inmiddels). Voor meer beweging en uitdaging ( actief bewegen en ontspanning ) heb ik een prachtige mooie combinatie les ontwikkeld waarbij je in het eerste deel van een les actief de Mindfull Yoga ervaart. In het 2de deel van de les ervaar je een aantal Yin houdingen en met een heerlijke meditatie/ontspanning sluit ik de les af. Een prachtige combi om in balans te blijven of ben je uit balans? Dan is de combinatie les Yang/yin  yoga echt een aanrader.  Yang/yin yoga les op woensdag ochtend 9:00 uur en op zaterdag ochtend 10:00 uur.

 

 

 

Hoe gaat een Yoga les eruit zien?

 • Lessen duren 75 minuten en starten we eerst met thee. Je krijgt minimaal 1 uurtje les.
 • Groepsvorming en verbinding maken vindt ik belangrijk en geef daar ook veel aandacht aan. Groepen bestaan uit max 8 personen. 
 • Natuurlijk sluit ik de les af met een meditatie, maar nu met veel meer inhoud omdat ik ook hypnotherapeut en coach ben ga ik daar zeker een mix van maken.
 • Ieder blok  bestaat uit een thema en dat wisselt iedere maand. Vanaf de 1ste dag van een nieuwe maand starten we met een nieuw thema.
 • Mindfull Yoga lessen zijn soms pittig en statisch, maar ook soms in een flow. Alles in balans
 • Proefles is gratis. 
 • Algemene Voorwaarden staan vermeld op mijn contact formulier. 
 • INSCHRIJFFORMULIER en kosten abonnementen staan op mijn home pagina.
 • Groepslessen gaan niet door met 1 reservering.
 • Magische Lessen, met diepgang :  meditatie, en zeker een vleugje spiritualiteit, maakt alle lessen bijzonder. 
 • Het les rooster kun je iedere maand bekijken en heel makkelijk reserveren. Ideaal kun je je les reserveren en wekelijks bekijken wat voor jouw uitkomt.
 • Reservering les alleen mogelijk als je lid bent van ons Centrum. 
 • Wil je graag 2x in de week een les volgen: en wil je graag combineren? Dat kan allemaal en betaal je voor 2 lessen maar 1,5 les. Een abonnement voor 1x of 2x in de week is mogelijk. 
 • Een losse les deelnemen : kosten zijn €15,- voor 1x deelname groepsles

 

 

Wat kost een yoga abonnement? 

 

 • Abonnement voor 1x of 2x in de week.
 • Wil je af en toe deelnemen aan een groepsles? Kun je een losse les nemen of een strippenkaart die een ruime geldigheid heeft.
 • Alle mogelijkheden en kosten staan op het inschrijfformulier Lidmaatschap op de homepage. 
 • Inschrijving is gratis, en een proefles 1x deelname groepsles is ook gratis.

 

 

 

 • Waarom kies je voor een Yoga les?

Yoga komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk VERBINDEN. Het verbinden van lichaam en geest. Omdat er vele vormen van yoga inmiddels zijn ontstaan, is het belangrijk om je eerst te verdiepen wat werkelijk bij je past. Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen   ( Asana's ) geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. Mijn mindfull yoga is geschikt voor iedereen, en is het zeker van belang om je eerst te verdiepen of een proefles te komen ervaren. 

 

 • YIN YOGA:

In april en mei ( 2022 )heb ik een specialisatie Yin Yoga afgerond. Wat houdt Yin Yoga nu eigenlijk in?

- yin yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen, en de Asana's worden voor langere tijd vastgehouden; drie tot vijf minuten.  Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. Grondlegger Paul Grilley baseert zijn theorie op de onderzoeken en geschriften van Hiroshi Motoyama, een yogi en wetenschapper uit Tokio met veel kennis van energiebanen en acupunctuur.  Het bindweefsel en de gewrichten zijn Yin, omdat ze stijf en niet elastisch zijn. De spieren zijn Yang: elastisch en zacht. Yin yoga zorgt ook voor verstilling en kan mentaal een flinke uitdaging zijn. Heerlijke les met veel inhoud.

 

Zoals je op  mijn boekingssysteem. kunt zien, staan alle lessen en tijden online en bij een groene kleur staat de les open en kun je reserveren. Je kunt per maand bekijken welke dag en uur beschikbaar is. Makkelijk kun je dan je les reserveren. Bij de eerste keer reservering maak je een account aan door in te loggen. Reserveer je je les, dan zie je je naam erbij staan, en kun je ook makkelijk zelf je les weer annuleren mocht dat nodig zijn.

 

Mijn Yoga style heb ik 7 jaar geleden een naam gegeven namelijk Mindfull Yoga. Mijn ontwikkeling van jaren ervaring, wil ik juist Uniek zijn. Lesgeven op gevoel, en zijn mijn lessen altijd anders. Soms best pittig en actief ( ligt aan de groep ), of juist veel ontspanning en ruimte voor healing ! Statisch in een oefening doorvoelen, of in een flow heerlijk alles beleven.  

Kortom een heerlijke les en ben jij welkom 

Yoga en Pilates Body & Mind

Heezerweg 2
6029 PP Sterksel
Tel. 06 - 53 83 61 70
info@bodyandmindsterksel.nl

CAT-Therapeut

Yoga en Pilates Body & Mind staat ingeschreven bij beroepsvereniging CAT- Collectief Alternatieve Therapeuten. CAT-Therapeut nr: CL3923200820

CAT 2023
GAT 2023
CAT 2023
GAT 2023

beeldmerk